Als je je diepvriespizza op deze manier bereidt is je pizza veel lekkerder!

Wil je vanavond kiezen voor een snelle hap en heb je geen zin om te koken? Je kunt je diepvriespizza op deze manier bereiden.

Soms heb je niet altijd zin om te koken. Je kunt er dan voor kiezen om een diepvriespizza te kopen. Je bereidt deze immers snel in de oven en het is ook nog eens voordelig. Toch valt zo’n diepvriespizza vaak wel een beetje tegen. Ben jij vaak teleurgesteld nadat je zo’n pizza hebt opgegeten? Dan kan je je pizza in het vervolg op deze manier bereiden. Dan wordt je diepvriespizza veel lekkerder.

Vergeet de instructies

Als een diepvriespizza maar voor de helft gaar is, is dat natuurlijk niet erg lekker. Soms is een diepvriespizza op bepaalde delen nog half bevroren en is een pizza aan de korsten al aangebrand. Wat een ellende: totaal niet wat je verwacht van een pizza. Heb jij ook zo’n moeite met het bakken van een simpele diepvriespizza? Dan is het raadzaam om de instructies van de verpakking eens aan de kant te leggen. In plaats daarvan kan je ook dit proberen.

De pizza ontdooien

Als je vanavond een pizza wilt eten is het raadzaam om deze op tijd uit de diepvries te halen. Laat deze helemaal ontdooien. Als je je diepvriespizza wilt bakken kan je de oven voorverwarmen op de hoogste stand. Het is belangrijk dat je de grillstand vermijdt. Leg de ontdooide pizza op een rooster. Zet dit rooster in de voorverwarmde oven en bak je pizza in zo’n vijf tot acht minuten goudbruin. De korsten moeten knapperig zijn en de kaas op de pizza bubbelt. Als je het op deze manier bereidt is je diepvriespizza een stuk lekkerder.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook