Dit is de beste manier om een mango te snijden (+ video)

Wil je een mango perfect snijden? Dit is de beste manier om een mango te snijden.

Wil je niet langer prutsen als je een mango snijdt? Dan zal dit artikel jou erg blij maken.

Je kunt natuurlijk ontzettend veel met mango’s. Zo kan je bijvoorbeeld mango-ijs maken, je kunt mango-cheesecake maken of je kunt losse stukjes uit een bakje consumeren. Wij zijn er in ieder geval dol op. Hoe kan je nu het beste een mango snijden? In dit artikel vertellen wij jou er graag meer over. Ook is er een video toegevoegd aan deze pagina zodat je kunt zien hoe het proces werkt.

Wat is de beste manier om een mango te snijden?

Het is eenvoudiger dan je denkt. Als eerste snijd je, in de lengte, langs de pit. Dit mag aan beide kanten. Je zult hierdoor drie stukken krijgen: het middenstuk met de pit en de twee buitenste helften. Je kunt in de twee buitenste helften horizontale en verticale snedes maken. Er zullen zodoende partjes ontstaan.

Met behulp van je duimen kan je vervolgens de schil van de mangopartjes naar buiten duwen. Snijd de halve mango vervolgens doormidden. Dit proces kan je herhalen bij de andere helft. Schraap de velletjes met een mes van de schil af. Nu is het gedeelte met de pit nog over. Snijd de schil totdat je de pit voelt. Ook hier kan je nog meer dan voldoende mango vanaf schrapen.

Vind je de uitleg misschien een beetje lastig? Dan kan je ook simpelweg de onderstaande video bekijken. Dit filmpje duurt slechts vier minuten en hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een mango kunt snijden.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook