Altijd al eens een 7-gangen dessertdiner willen proberen? Bezoek dan dit restaurant!

Ben jij een toetjesliefhebber? Bezoek dan eens dit restaurant met een 7-gangen dessertdiner.

Ben jij zo iemand die tijdens het voorgerecht al nadenkt over het toetje? En laat jij altijd een beetje ruimte over voor het nagerecht? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er is namelijk een toetjesrestaurant in Apeldoorn. Dit restaurant heet De Dessert Club en zoals je al kunt raden worden hier alleen toetjes gereserveerd.

De Dessert Club

Als toetjesliefhebber moet je wel een keer een bezoekje brengen aan De Dessert Club. Als je een zoetekauw bent is dit dé plek voor jou. Er bestaat niets lekkerder dan een romige tiramisu, crème brûlée of een gigantische sorbet met verse vruchten. Tim Koldenhof vindt dit ook een besloot daarom De Dessert Club op te richten. Het is een nieuw concept in Nederland en hij vertelt hier graag meer over.

Bali

Op Bali heeft men hier een soortgelijk restaurant. Tim is hierheen gegaan en bedacht zich geen moment: dit concept moet ook naar Nederland. Samen met de beste patissiers van Nederland heeft de kersverse eigenaar een menu samengesteld. Het is een 7-gangenmenu met alleen desserts.

Fancy toetjes

Toch staat er geen tiramisu of een dame blanche op het menu. Het 7-gangenmenu is culinairder dan dat. Tim heeft bijvoorbeeld een slush puppie van sinaasappel met parfum rozenblaadjes op het menu gezet. Momenteel betreft het slechts een pop-up variant, maar als het een succes wordt zal het restaurant misschien blijven bestaan. In deze onzekere corona-tijden is dat natuurlijk nog maar even afwachten…

Wil jij ook eens een bezoekje brengen aan dit unieke restaurant? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook