In deze pizza’s zitten de meeste calorieën

Welke pizza kan je beter maar niet consumeren als je op dieet bent? In deze pizza’s zitten de meeste calorieën.

De meeste mensen zijn dol op pizza. Pizza’s zijn er dan ook in allerlei vormen en maten en eigenlijk lusten we het allemaal ook wel. Je hebt pizza’s met kaas, vlees, vis of zelfs met fruit. Zo zijn er nog talloze andere varianten. Iedereen weet dat er veel calorieën zitten in een pizza, maar de een is nog erger dan de ander. In welke pizza’s zitten nu de meeste calorieën? Daarover vertellen we jou in dit artikel graag meer. Ten minste, als je dit wilt weten natuurlijk. Je kunt dit artikel nu nog wegklikken.

De pizza’s met de meeste calorieën

Pizza’s met vlees bevatten over het algemeen de meeste calorieën. Zo kan een diepvriespizza met salami al zo’n 1.200 calorieën bevatten. Ook een pizza shoarma bevat de nodige calorieën, vooral wanneer er ook nog kaas bij op zit. Pizza’s met sauzen worden ook gezien als caloriebommen. De carbonara speciale is vooral een topper als het gaat om calorieën. De combinatie van vlees, kaas en saus zorgt namelijk voor een bijzonder hoog calorieënaantal dat kan oplopen tot zo’n 1.500.

Wat is de beste keuze?

Wil je graag kiezen voor een pizza met minder calorieën? Pizza’s met groente en weinig vlees bevatten doorgaans minder calorieën. Meestal betreft dit zo’n 750 per stuk. Er zit minder vet op en juist meer groente. Je kunt natuurlijk ook simpelweg kiezen voor een kleinere pizza of eentje met minder toppings. Er zijn ook al pizza’s met een groentebodem. Ook dat scheelt behoorlijk in het calorieënaantal.

Soms mag je natuurlijk ook gewoonweg genieten van je favoriete pizza. Ook al is dat een vette caloriebom. Je mag jezelf ook weleens verwennen.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook