Wil je graag afvallen? Eet dan vooral deze noten!

Wil je graag afvallen? Eet dan dit product, want daardoor kan je volgens onderzoekers gemakkelijker afvallen.

Ben jij dol op amandelen en wil je graag afvallen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Amandelen zijn namelijk hét ideale tussendoortje. Het zorgt voor een lage bloeddruk en het bevat veel eiwitten en vezels waardoor je snel een voldaan gevoel krijgt.

Echter is er nog een andere reden waarom je dit nootje vaker wilt consumeren. Je kunt namelijk gemakkelijker een strakke broek aantrekken. Wie wil dat nou niet: een aantal maatjes kleiner? Het kan zo gemakkelijk door alleen maar dit voedingsmiddel te consumeren.

Onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat er een samenhang is tussen dagelijks amandelen eten en het verliezen van gewicht. Hierbij gaat het dan voornamelijk om het buikvet. Onderzoekers volgden 86 personen met overgewicht of obesitas. Men was allemaal op dieet. Er werd dus streng op de voeding gelet. Een gedeelte van hen consumeerden dagelijks 35 gram geroosterde, licht gezouten amandelen. De andere groep at geen noten. De personen die dagelijks amandelen aten verloren meer vet dan de andere groep mensen. Je kunt dus wel stellen dat je meer zult afvallen als je amandelen eet.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook