Stop een bruine banaan in een zak met rijst: dit is het resultaat!

Ben jij ook zo dol op bananen, maar consumeer je de bruine bananen liever niet? Gooi deze niet weg en probeer dit trucje!

Hoe koop jij je bananen? Kies jij het liefste voor de bananen uit de winkel die nog niet helemaal rijp zijn? Dan is de kans klein dat deze groene bananen uiteindelijk bruin gaan worden. Heb je echter bananen gekocht die al wel rijp waren? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat deze verkleuren voordat je deze geconsumeerd hebt. Je kunt de bananen dan weggooien, maar dat is eigenlijk zonde. Bananen zijn niet goedkoop. Gelukkig kan je er toch nog iets mee.

Handige trucje met een zak rijst

Misschien kan je je het wel helemaal niet voorstellen, maar met behulp van dit trucje kunnen je bruine bananen weer hun originele kleur terugkrijgen. Men noemt dit ook wel de Zombie-hack en het werkt erg eenvoudig. In de video wordt aangetoond hoe de bananen weer een frisse en gele kleur terugkrijgen. Je hebt hiervoor ook een föhn nodig.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt slechts twee minuten.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook