Smullen maar: een stokbrood gevuld met zalm!

Ben jij ook zo dol op stokbrood en zalm? Dan moet je dit overheerlijke recept echt eens proberen.

Stokbrood kan je iedere dag wel eten. Zo kan je er bijvoorbeeld een broodje gezond mee maken of je kunt er kruidenboter op smeren. Dat is natuurlijk allemaal wel erg standaard. Wil je vandaag een heerlijk recept maken dat anders is dan anders? Probeer dit dan eens.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 stokbrood;
  • 3 pakjes roomkaas;
  • 2 pakjes zalmstukjes;
  • Verse peterselie naar smaak;
  • 2 theelepels mosterd.

Bereidingswijze stokbrood met zalm

Je kunt dit stokbrood met zalm ontzettend gemakkelijk maken. Snijd als eerst het brood door de helft. Haal vervolgens het zachte gedeelte eruit. Meng nu de roomkaas met de zalmstukjes, mosterd en peterselie. Zorg ervoor dat het goed door elkaar gemengd is. Schep het zalmmengsel vervolgens in het gat in het brood. Snijd het gevulde brood nu in plakjes en je kunt ervan genieten!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook