Ben je dol op kaas? Probeer dit overheerlijke broodrecept dan eens!

Ben jij een echte kaasliefhebber? Dan moet je dit overheerlijke broodrecept met deze kaassoorten echt eens proberen.

Vind jij jezelf een echte kaasliefhebber? Dan heb je vandaag je geluksdag. Dit recept is namelijk uitermate geschikt voor mensen die van kaas houden. In dit artikel lees je over het recept, maar ook tref je hieronder een handige video met de bereidingswijze.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende artikelen nodig:

  • 1 rond brood;
  • 1 ronde brie;
  • Olijfolie;
  • 1 zakje mozzarella, geraspt;
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden;
  • 1 theelepel knoflookpoeder;
  • 1 theelepel peterselie.

Hoe maak je dit broodrecept?

Je kunt dit recept ontzettend gemakkelijk maken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg er daarom voor dat je de oven voorverwarmd op 180 graden Celsius. Snij een soort deksel van het brood af en leg de brie in het midden van het brood. Snijd er vervolgens met een mes omheen zodat de brie er nadien in kan liggen. Hol het brood eruit zodat de brie er goed in past. De zijkanten kan je opensnijden. Je kunt nu wat mozzarella strooien rondom de brie. Aan bovenzijde kan je de brie eraf snijden zodat de zachte kaas gemakkelijk naar boven kan komen. De brie kan je nu plaatsen in de holling. Bestrooi het vervolgens met mozzarella. Stop je brooddeksel weer aan de bovenzijde en stop het brood in de oven. 20 minuutjes is voldoende. Je kunt nadien je brooddeksel er weer vanaf halen en je kunt ervan smullen!

Wil je liever een video bekijken? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook