Zo maak je overheerlijke no-bake chocoladekoekjes met slechts 6 ingrediënten!

Wil je graag heerlijke no-bake chocoladekoekjes maken? Probeer dan eens dit heerlijke recept waar je slechts 6 ingrediënten voor nodig hebt!

Het is af en toe erg lekker om zelfgemaakte koekjes te maken. Als je dit in de oven moet stoppen kost dit vaak erg veel tijd. Dat is natuurlijk niet erg, maar soms wil je hier simpelweg niet op wachten. Gelukkig kun je nu deze overheerlijke koekjes maken met slechts 6 ingrediënten. Je hebt er dus geen oven voor nodig.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig (voor 12 koekjes):

  • 213 gram honing;
  • 60 gram boter;
  • 2 theelepels vanille-extract;
  • Snufje zout;
  • 340 gram geraspte kokos;
  • 85 gram cacao, ongezoet.

Bereidingswijze no-bake chocoladekoekjes

Je kunt deze koekjes ontzettend gemakkelijk maken. Bekleed als eerst een plaat met bakpapier. Voeg nu de boter en honing toe aan een kom. Zet dit in de magnetron totdat de boter gesmolten is. Voeg nu eveneens de vanille, zout, kokos en cacao toe. Roer de ingrediënten tot een geheel. Met behulp van een eetlepel kan je twaalf koekjes uit het deeg scheppen. Druk de koekjes plat met behulp van de eetlepel. Stop de koekjes vervolgens 20 tot 30 minuten in de koelkast en je kunt de chocoladekoekjes nadien consumeren! Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook