Smullen maar: zo maak je je eigen Licor 43-ijsjes

Ben jij ook zo dol op Licor 43? Probeer dan eens deze heerlijke Licor 43-ijsjes!

Ben je dol op zoete drankjes? Dan vind je Licor 43 ongetwijfeld erg lekker. De zoete vanillesmaak is ontzettend lekker en je kunt het alcoholhoudende drankje ook verwerken in diverse recepten. Zo kun je er namelijk ook heuse Licor 43-ijsjes mee maken! Hieronder volgt de ingrediëntenlijst en de bereidingswijze.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 125 milliliter slagroom;
  • 150 milliliter sinaasappelsap;
  • 2 theelepels suiker;
  • 30 milliliter Licor 43;
  • 1 theelepel vanille-extract.

Bereidingswijze Licor 43-ijsjes

Je kunt deze ijsjes ontzettend gemakkelijk maken. Voeg alle ingrediënten toe aan een kom of een maatbeker. Meng het vervolgens goed door elkaar. Verdeel het mengsel over vier ijsvormpjes. Zet de ijsjes een nachtje in de vriezer en laat het hard worden. De volgende dag kun je genieten van deze heerlijke ijsjes.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook