Deze heerlijke komkommersalade is binnen 15 minuten klaar

Wil je graag een gemakkelijke en frisse salade bereiden? Dan kun je deze heerlijke komkommersalade klaarmaken!

Ben jij dol op salades en wil je af en toe graag variëren? Dan kun je kiezen voor deze heerlijke komkommersalade. Je kunt dit recept erg eenvoudig bereiden en bovendien is dit ook nog eens erg gezond. Het is dus ook een prima avondmaaltijd als je op dieet bent. Ook als bijgerecht is het een prima gerechtje.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 2 komkommers;
  • 1 grote eetlepel mayonaise;
  • 3 eetlepels;
  • Griekse yoghurt;
  • Sap van een halve citroen;
  • Handjevol dille;
  • Peper en zout naar smaak.

Bereidingswijze komkommersalade

Je kunt deze komkommersalade erg eenvoudig bereiden. Was de komkommer eerst goed af en snijd de komkommers vervolgens in dunne plakjes. Eventueel kun je daarvoor ook een kaasschaaf gebruiken. De plakjes zullen zodoende erg dun worden. Voeg de schijfjes komkommer toe aan een kom. In diezelfde kom kun je ook mayonaise, Griekse yoghurt en het sap van een halve citroen toevoegen. Eventueel kun je de mayonaise ook vervangen door een gezondere variant. Hak de dille fijn en voeg dit vervolgens toe tezamen met een beetje peper en zout. Meng alles goed door elkaar en je kunt ervan genieten!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook