Eenvoudig recept: kaasmuffins met slechts drie ingrediënten

Wil je graag een eenvoudig, maar lekker recept klaarmaken? Probeer deze kaasmuffins dan maar eens!

Sommige mensen mogen maar al te graag uren in de keuken staan. Anderen kiezen liever voor een snelle maaltijd. Ben jij iemand die graag zo snel mogelijk wil genieten van zijn of haar maaltijd en dus niet al te lang in de keuken wil staan? Dan kun je dit recept eens klaarmaken. Je hebt hier slechts drie ingrediënten voor nodig en deze kaasmuffins kun je erg snel bereiden.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 225 gram zelfrijzend bakmeel;
  • 480 milliliter melk;
  • 150 gram geraspte kaas.

Bereidingswijze kaasmuffins

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg er daarom voor dat je de oven alvast voorverwarmd op 180 graden Celsius. Je kunt ook alvast een bakblik invetten en hier muffincups in plaatsen.

Zeef het zelfrijzend bakmeel in een grote kom en voeg hier eveneens de melk aan toe. Roer het geheel goed door elkaar totdat alle ingrediënten met elkaar vermengd zijn. Je kunt nu de geraspte kaas toevoegen aan alles nogmaals roeren. Schenk de muffinvormpjes voor twee derde vol met het beslag.

Je kunt de muffinvormpjes nu in de oven plaatsen. Zet de timer op 20 minuten, zodat het mooi goudbruin kan worden. Vervolgens kun je ervan genieten! Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook