Wil je graag afvallen? Probeer dit drankje eens!

Met behulp van dit wonderdrankje kun je veel kilo’s kwijtraken. Dit is het proberen waard.

Op bepaalde dagen eet je meer dan gewoon. Zo eet je in het weekend vaak iets meer, maar ook tijdens bepaalde feestdagen is het natuurlijk een flink eetfestijn. Wil je die extra kilo’s graag kwijtraken? Dan kun je dit wonderdrankje eens proberen. Het is niet alleen effectief, maar het is ook nog eens lekker om te drinken.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 kan met vers water (circa 8 glazen);
  • 1 eetlepel geraspte gemberwortel;
  • 1 verse komkommer geschild en gesneden;
  • 3 citroenen in stukken;
  • 12 blaadjes munt.

    Bereidingswijze

Stop alle ingrediënten in een kan met water. Als je het beste resultaat wilt, kun je de kan een nacht in de koelkast laten staan. De volgende dag kun je de inhoud van de kan opdrinken. Als je dit minimaal vier dagen achter elkaar drinkt, zal je merken dat het resultaat oplevert.

Dit recept is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens erg gezond en gemakkelijk om te maken. Je stofwisseling zal worden gestimuleerd door de ingrediënten. Het water zorgt ervoor dat het vet wegspoelt. Als je dit drankje een aantal dagen achter elkaar drinkt, kun je erg snel afvallen. Dat is het proberen waard dus.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook