Zo maak je zelf de aardbeienmilkshake van de McDonald’s!

Ben jij ook zo dol op de aardbeienmilkshake van de McDonald’s? Met behulp van dit recept maak je deze milkshake gemakkelijk zelf!

Als het buiten lekker weer is drinken we maar al te graag een milkshake. Je kunt natuurlijk helemaal naar de McDonald’s rijden voor een aardbeienmilkshake, maar je kunt deze milkshake ook zelf maken! Hieronder volgt de ingrediëntenlijst en de bereidingswijze.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig (voor twee milkshakes):

  • 300 gram vanille-ijs;
  • 240 ml volle melk;
  • 60 ml halfvolle melk;
  • 3 eetlepels Nestlé Nesquik Aardbei of
  • Eiwitpoeder aardbei.

Bereidingswijze aardbeienmilkshake

Voeg de helft van alle ingrediënten samen in een blender. Mix de ingrediënten tot een glad en romig geheel. Schenk de shake vervolgens in een groot glas. Garneer dit met een aardbei en stop er een rietje in! Je kunt deze stappen simpelweg herhalen voor de tweede milkshake. De milkshake zal extra lekker worden als vanille-ijs gebruikt dat direct uit de vriezer kwam. Zo blijft de milkshake namelijk extra koud.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook