Zo maak je een heerlijke snack van Mars-reepjes

Wil je graag een lekkere chocoladesnack maken? Haal dan wat Mars-reepjes in huis en maak deze bijzondere snack!

Ben jij ook zo dol op chocolade? Dan kun je deze heerlijke snack maken. Iedereen kent de kleine Mars-reepjes wel. Misschien is het niet heel gezond, maar zo nu en dan moet je jezelf natuurlijk ook een beetje verwennen. Met behulp van dit leuke recept worden de Mars-reepjes nog lekkerder.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 5 grote Mars-repen of 10 kleine reepjes;
  • 60 gram ongezouten roomboter;
  • 150 gram cornflakes.

Bereidingswijze

Je kunt deze snack erg eenvoudig bereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg er als eerste voor dat je de oven voorverwarmd op 170 graden Celsius. Vervolgens kun je twaalf papieren cakevormpjes verdelen over een muffinbakvorm. Snijd de Mars vervolgens in grove stukken. Verhit de roomboter in een pannetje op laag vuur. Als de roomboter gesmolten is kun je de Mars toevoegen aan de pan. Blijf regelmatig roeren. Haal de pan van het vuur totdat de Mars helemaal vermengd is met roomboter. Je kunt nu de cornflakes toevoegen aan het mengsel. Verdeel het mengsel vervolgens over de verschillende muffinvormpjes. Je hoeft de snacks nu alleen nog maar tien minuutjes in de oven te stoppen. Nadien kun je ervan genieten. Eet smakelijk!

Je kunt ook nog de onderstaande video bekijken. Stap voor stap wordt getoond hoe je dit recept bereidt. Het filmpje duurt slechts een minuutje.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook