Verkoeling nodig? Dit is het ijsje dat bij jouw sterrenbeeld hoort!

Vind jij het op zijn tijd ook lekker om een ijsje te eten? Je sterrenbeeld vertelt je welk ijsje je kunt nemen!

In ijswinkels heb je natuurlijk ontzettend veel keuze uit verschillende soorten ijs. Zo kun je onder andere kiezen voor vanille-ijs, aardbeienijs, maar ook smurfenijs is ontzettend populair. Er zijn nog talloze andere soorten waar je uit kunt kiezen, maar waar kies je nou iedere keer voor? Aan de hand van je sterrenbeeld kun je ook een keuze maken!

Ram

De ram is een actief en ondernemend persoon. Je vindt het niet erg om nieuwe avonturen aan te gaan en je hebt altijd vertrouwen in een positieve uitkomst. Ook vind jij het niet erg om nieuwe smaken te proberen. Kies daarom de volgende keer eens voor ijs dat smaakt naar groene thee!

Stier

De stier is het luxepaardje onder de sterrenbeelden. Decadente en luxeproducten zijn voor jou het fijnste. Ook als het om eten gaat, kies jij het liefst voor de volle en luxe smaak. Het moet echter ook weer niet vreemd zijn. Een luxe sundae met karamelsaus is daarom een aanrader voor jou.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld tweelingen? Dan kan je vaak maar moeilijk een keuze maken. Echter hoef je niet altijd een keuze te maken, want je kunt er ook gewoon voor kiezen om twee smaken met elkaar te combineren. Kies dus voor twee soorten schepijs in een bakje!

Kreeft

De kreeft kan soms erg hard overkomen, maar diep vanbinnen meen je daar maar weinig van. Je hebt namelijk een zachte binnenkant, maar niet iedereen zal dat merken. Je bent net als een softijsje met een laagje chocolade! Dat is de perfecte match dus.

Maagd

De maagd is heel verantwoordelijk en om die reden maak je graag bewuste keuzes. Je kunt echter ook weleens iets bijzonders nemen. Daarom kun jij kiezen voor een frozen yoghurtijsje! Deze zijn ontzettend lekker om eens te proberen.

Weegschaal

De weegschaal vindt harmonie erg belangrijk. Je hecht dan ook veel waarde aan goede én stabiele relaties. Balans is belangrijk en je vindt het prettig als iedereen om je heen daar ook veel waarde aan hecht. Daarom is een cookie dough-ijsje perfect voor jou. Deze is lekker hard en knapperig, maar ook zacht en zoet. De perfecte balans dus.

Schorpioen

De schorpioen is misschien wel het meest mysterieuze sterrenbeeld. Je hebt een gelaagd karakter en daarom past een ijsje met verschillende lagen dan ook erg goed bij jou. Een Vienetta is daarmee de juiste keuze.

Boogschutter

Boogschutters houden van koffie! Jouw favoriete ijssoort kan dus ook niet missen: dat is ijs met koffiesmaak. Jij bent altijd wel in voor een lekkere ijskoffie. Ook houdt de boogschutter van mokka, chocolade of Kinderbueno-smaak.

Steenbok

De steenbok is gehecht aan routine. Trends doen jou dus niet zoveel. Je kiest het liefst voor datgene dat werkt. Nieuwe restaurants en nieuwe smaken uitproberen is dus ook niet echt iets voor jou. Je kunt dus gewoon weer kiezen voor een traditioneel softijsje! Ook lekker, toch?

Waterman

De waterman is dol op avontuur en houdt er dus ook van om nieuwe ijssoorten uit te proberen. Knoflookijs, baconijs of popcornijs klinkt je allemaal als muziek in de oren. Ook mag de waterman graag dromen en denk je regelmatig terug aan je kindertijd. Een softijsje met een discodip is een ware traktatie voor de waterman.

Vissen

De vis is artistiek en creatief. Je vindt het vervelend om steeds weer hetzelfde te eten. Wat je eet, moet dus verrassend zijn. Jij zult dus ook nooit iedere vrijdag patat eten. Iedere woensdag een gehaktbal hoeft ook niet per se van jou. Waar kies jij dan voor? Een regenboogijsje natuurlijk. Bij iedere hap geniet je weer van een nieuwe smaak.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook