Hawaii-wrap met bacon, ham en ananas, perfect als ontbijt!

Wil je graag een lekkere wrap maken voor tijdens het ontbijt? Probeer dan eens deze overheerlijke Hawaii-wrap met bacon, ham en ananas.

Wraps kun je eigenlijk op ieder moment van de dag wel eten. Je kunt het dus ook prima eten tijdens het ontbijt. Wil je graag een unieke, maar overheerlijke wrap maken? Dan kun je kiezen voor de Hawaii-wrap met bacon, ham en ananas. Dit is gemakkelijk te maken en is bovendien ook nog eens gezond.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 6 plakken bacon;
  • 1 blikje ananas;
  • 1 bakje roomkaas chili paprika (verkrijgbaar bij de Albert Heijn);
  • 4 wraps;
  • 8 plakjes ham.

Bereidingswijze Hawaii-wrap

Pak een koekenpan en bak de bacon totdat deze lekker knapperig zijn. Mix vervolgens de roomkaas, ananas en bacon samen met behulp van een handmixer. Verdeel het mengsel over de verschillende wraps en leg daarbovenop een plakje ham. Rol de wraps op en wikkel dit een bakpapiertje. Leg de wraps vervolgens in de koelkast totdat je de Hawaii-wraps gaat serveren. Dit is echt om te smullen!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook