Voeg dit ingrediënt toe voor de beste aardappelpuree

Wil jij de perfecte aardappelpuree maken? Op deze manier wordt je aardappelpuree lekkerder dan ooit tevoren!

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren koken. Een bepaald gerecht kun je wel op honderden verschillende manieren bereiden. Je zou zeggen dat aardappelpuree relatief eenvoudig is, maar toch blijken we dit allemaal verkeerd te maken. Hoe kun je nu de perfecte aardappelpuree maken? Je leest het in dit artikel.

Wellicht zal je nu denken: ik maak mijn aardappelpuree al erg lekker. Het is dus niet nodig om mijn methode te wijzigen. Toch kan proberen natuurlijk geen kwaad. De methode van de Amerikaanse chef Tyler Florence is namelijk een echte aanrader.

De methode van Tyler Florence

De methode van Tyler Florence is erg eenvoudig. Als je je aardappelen gekookt en gestampt hebt hoef je normaalgesproken alleen maar een scheutje melk (of room) en boter toe te voegen. Althans, dat is de normale methode. Volgens chef Tyler Florence kun je dat ook al toevoegen als de aardappelen nog ongekookt zijn. Voeg de room en boter dus dan al toe. Je kunt ook een scheutje olijfolie en eventueel wat knoflook en kruiden toevoegen. De smaak trekt er daardoor beter in en dat zorgt voor een veel romigere aardappelpuree.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook