Deze tosti wil je echt een keer proberen!

Ben jij ook zo’n liefhebber van een goede tosti en wil je graag een beetje variëren? Dan moet je deze variant echt eens proberen.

Tosti’s zijn natuurlijk erg lekker. Veel mensen eten maar al te graag een tosti met ham en kaas, maar dat kan natuurlijk een beetje gaan vervelen. Het is dus belangrijk dat je met enige regelmaat varieert, zodat het ook lekker blijft. Deze caprese tosti is een echte aanrader! Je kunt dit recept erg eenvoudig bereiden.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 2 sneetjes brood naar keuze;
  • Een half bolletje mozzarella;
  • 4 cherrytomaatjes;
  • 2 theelepeltjes pesto;
  • Peper en zout naar smaak.

Hoe maak je deze tosti?

Besmeer beide sneetjes brood met een theelepeltje pesto. Snijd de mozzarella en de cherrytomaatjes vervolgens in plakjes. Leg de tomaatjes op een sneetje broodje en plaats vervolgens de plakjes mozzarella op de broodjes. Kruid dit met wat peper en zout naar smaak en dek het broodje vervolgens af met het andere sneetje brood.

Bak de tosti vervolgens in de pan of in een tosti-ijzer. Zorg ervoor dat het mooi goudbruin van kleur wordt. Smullen maar!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook