Dit koolhydraatarme broodje maak je in slechts 90 seconden!

Wil je graag een gezond en koolhydraatarm broodje eten? Deze lekkernij bereid je in slechts 90 seconden tijd.

Veel mensen zijn op dieet omdat zij graag een beetje willen afvallen. Zo kiezen veel mensen ervoor om koolhydraatarm te eten. Bepaalde producten, waaronder brood, worden dan niet meer gegeten.

Toch wordt eten dan wel erg eentonig en wil je daarom weleens voor iets anders kiezen. Je kunt daarom dit koolhydraatarme broodje eten. Met slechts twee koolhydraten en dertien gram eiwitten is dit echt een goudmijntje voor iedereen die op dieet is. Je hebt een kopje nodig, een magnetron en 90 seconden van je tijd.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 10 gram gezouten boter;
  • 30 gram amandelmeel;
  • Een halve theelepel bakpoeder;
  • 1 ei.

Bereidingswijze

Stop alle ingrediënten in een mok en roer het vervolgens goed door met behulp van een vork. Zorg ervoor dat er geen klontjes meer te vinden zijn. Zet de mok 90 seconden in de magnetron op een vol vermogen. De mok is erg heet, dus zorg ervoor dat je daarvoor uitkijkt! Haal het broodje uit de mok en beleg het broodje vervolgens met jouw favoriete beleg. Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook