Deze ontbijtsmoothie is gezond én past binnen ieder dieet!

Wil je graag afvallen en wil je wel graag genieten van een lekker ontbijtje? Dan moet je deze heerlijke ontbijtsmoothie echt eens proberen.

Het is soms niet eenvoudig om de laatste kilo’s te verliezen. Je kunt natuurlijk dure dieetshakes kopen, maar het kan écht veel goedkoper. Bovendien is deze ontbijtsmoothie waarschijnlijk ook nog eens veel lekkerder. Een smoothie bevordert de stofwisseling, waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt. Je kunt op deze manier dus nog prima je laatste extra kilo’s kwijtraken. Deze smoothie is gemakkelijk te bereiden.

Wat heb je nodig?

Voor een smoothie heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 zakje groene thee;
  • 400 gram blauwe bessen (vers of bevroren);
  • 250 gram vanilleyoghurt;
  • 3 ijsblokjes;
  • 2 eetlepels lijnzaad.

Hoe werkt het?

Zet de waterkoker aan en maak vervolgens een kopje groene thee. Laat het vijf minuten intrekken en zet het kopje nadien in de koelkast. Op die manier zal de thee koud worden. Het werkt zelfs nog beter wanneer je het kopje thee een dag van tevoren zet. Voordat je gaat slapen, kun je dus alvast een bakje thee maken en deze in de koelkast plaatsen.

Voeg de thee, als het koud is, toe aan de blender. Ook kun je de bosbessen, ijsblokjes, yoghurt en lijnzaad toevoegen. Blend het geheel door elkaar in een blender. Schenk het vervolgens in een glas en je ontbijtsmoothie is klaar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens maken? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook