Recept: augurk-hamrolletjes met slechts 3 ingrediënten

Ben jij ook zo dol op augurken en ham? Je kunt dit heerlijke recept maken met slechts drie ingrediënten.

Als je visite krijgt, is het natuurlijk wel zo leuk om wat snacks op tafel te zetten. Je kunt kiezen voor een schaal met chips, maar er zijn natuurlijk ook creatievere mogelijkheden. Dit recept is een echte aanrader: augurk-hamrolletjes. Je kunt dit perfect combineren met een glaasje alcohol.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 5 plakken ham;
  • 140 gram roomkaas;
  • 5 augurkenstrips (augurken in de lengte in vieren gedeeld).

Bereidingswijze augurk-hamrolletjes

Zorg ervoor dat je de plakjes ham op een plat oppervlak neerlegt. Gebruik bijvoorbeeld een snijplank. Smeer de plakken vervolgens in met roomkaas en leg hier een augurkenstrip op. Rol de plakken ham erop en snijd de rolletjes door drieën. Je kunt het vervolgens serveren op een mooi bord. Je gasten zullen ervan gaan smullen!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook