Deze burger bij de McDonald’s bevat de minste calorieën

Wil je graag een burger eten bij de McDonald’s, maar wil je geen dikmakertje? Dan kun je deze burger eten, want deze burger bevat de minste calorieën in het assortiment van de fastfoodketen.

Je hebt natuurlijk van die dagen dat je even een lekkere burger wilt eten. Ook vinden kinderen het natuurlijk leuk om af en toe naar de McDonald’s te gaan. Zo af en toe maakt dat natuurlijk ook niet uit en moet dat natuurlijk gewoon kunnen.

Als je naar de McDonald’s gaat, dan weet je dat bepaalde burgers meer dan 1.000 calorieën bevatten. Dat valt natuurlijk allemaal wel erg zwaar op de maag. Wil je graag de meest lichte burger eten uit het assortiment van de McDonald’s? Dan vertellen wij je graag welke burger dat is! Niet alle burgers van de fastfoodketen staan namelijk stijf van de calorieën.

Hamburgers

Wil je graag een ‘gezonde’ hamburger eten? Kies dan voor een van de volgende burgers:

  • Hamburger: 253 calorieën;
  • Cheeseburger: 302 calorieën;
  • Filet-O-Fish: 331 calorieën;
  • McKroket: 349 calorieën;
  • Chili Chicken 358 calorieën.

Wrap

Kies je liever voor een hartige snack? Dan kun je ook kiezen voor de McWrap Honing Mosterd. Deze wrap bevat namelijk 246 calorieën en is daarmee een nog gezondere keuze. Het bevat bovendien verscheidene lekker ingrediënten: krokante kip, sla, uitjes en honing-mosterdsaus.

Een salade bij de McDonald’s?

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een salade bij de McDonald’s. Een salade klinkt natuurlijk wel erg gezond, maar toch bevat de Grilled Chicken Salad (Sweet & Spicy) maar liefst 137 calorieën. Als je er een dressing bij neemt, kun je er nog zo’n 80 tot 180 calorieën bij optellen. De minst calorierijke dressing waar je uit kunt kiezen is honing-mosterd met 81 calorieën.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook