Deze cheesecake-lasagne is een heerlijk toetje!

Wil jij graag eens een erg bijzonder toetje proberen? Dan moet je dit heerlijke dessert eens klaarmaken: smullen maar!

Als je lekker gegeten hebt, is het natuurlijk altijd nog lekker om een toetje te eten. Je kunt uit talloze verschillende desserts kiezen, maar deze is wel erg bijzonder. Dit recept kun je relatief gemakkelijk bereiden en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 10 biscuitjes;
  • 480 milliliter melk;
  • 1 theelepel speculaaskruiden;
  • 200 gram pompoenpuree;
  • 250 gram roomkaas;
  • 60 milliliter karamelsaus;
  • 50 gram suiker;
  • 500 milliliter slagroom;
  • 3 zakjes vanille-kloppudding;
  • Een handjevol pecannoten.

Bereidingswijze

Zoals gezegd kun je dit dessert relatief gemakkelijk bereiden. Meng als eerste de roomkaas en de suiker door elkaar in een kommetje. Gebruik daarvoor een handmixer. Voeg nu de slagroom toe en meng het geheel tot een gladde massa. Zet de kom nu eerst opzij.

In een aparte kom kun je de melk, kloppudding, pompoenpuree en de speculaaskruiden mengen. Maak vervolgens laagjes: begin met het slagroommengsel, vervolgens een laagje karamel, dan een laagje biscuit en vervolgens een laag pompoenmengsel. Herhaal dit totdat alles op is en eindig altijd met een laag karamel. Strooi er tot slot nog wat pecannoten overheen en klaar is je dessert! Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook