Dit heerlijke afbakbroodje heeft slechts 3 ingrediënten

Wil je vandaag voor de voordelige keuze gaan? Probeer dan dit overheerlijke afbakbroodje met slechts drie ingrediënten.

Pizza is natuurlijk bijzonder lekker. Het is ook erg lekker om je eigen pizza te maken. Het is dan ideaal als je een eigen steenoven hebt of beschikt over een combi-oven. Echter kan het ook anders. Je kunt namelijk ook kiezen voor dit leuke recept. Daarmee kun je een heerlijke lunch maken.

Dit recept is bijzonder eenvoudig om te maken. Je kunt namelijk simpelweg een pak wafels kopen en de wafels doormidden snijden. Vervolgens voeg je een aantal ingrediënten toe die je lekker vindt en leg je er weer een nieuw deel op. Je klapt de wafelhouder dicht en je wacht een aantal minuutjes. Je kunt je wafel al klaarmaken met slechts drie ingrediënten, zoals bijvoorbeeld salami, tomatensaus en mozzarella.

Gerechten hoeven daarmee niet altijd duur te zijn. Ook is dit erg eenvoudig om te maken en daarmee ideaal als tussendoortje.

Bekijk de onderstaande video maar eens. In minder dan een minuutje tijd wordt getoond hoe je dit recept bereidt. Het is écht erg eenvoudig.

Lijkt jij ook een lekker recept en ga jij dit recept binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook