Recept: zelf pesto maken in een handomdraai

Wil je graag eens je eigen pesto maken? Met behulp van dit eenvoudige recept maak je je eigen pesto in een handomdraai.

Iedereen die weleens echte pesto heeft gegeten, weet dat de pesto uit de supermarkt erg anders smaakt. De variant uit een potje in de supermarkt komt niet eens in de buurt van de echte smaak van pesto.

De ingrediënten van de pesto-potjes uit de supermarkt zijn vaak van mindere kwaliteit en bovendien klopt de verhouding vaak niet. In het onderstaande filmpje kun je echter zien hoe je wél de goede pesto maakt. In slechte enkele stappen kun je direct een grote hoeveelheid maken.

Wat je niet direct kunt gebruiken, kun je gewoonweg invriezen. Je kunt dit vervolgens maandenlang bewaren. Het is veel lekkerder dan de pesto uit de supermarkt en het is ook nog eens een voordeligere keuze.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan anderhalf minuut.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook