Deze gevulde eieren moet je eens proberen

Vind jij het ook lekker om zo nu en dan een eitje te eten? Dan moet je deze gevulde eieren echt eens proberen.

Wil je graag eens een lekkere variant van eieren eten? Dan kun je dit heerlijke recept eens proberen. Je kunt dit recept eenvoudig bereiden en het is erg lekker. Gevulde eieren worden met regelmaat geserveerd in goede restaurants en is daarmee een echte aanrader. Ook is dit een aanrader tijdens Pasen.

Als je de eieren uit de koelkast haalt, kun je het eigeel eruit halen en je kunt een aantal ingrediënten toevoegen. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al wel in huis. De smaakcombinatie is heerlijk en ook zeker een aanrader.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 4 lepels mayonaise;
  • 2 lepels mosterd;
  • 2 lepels gesneden augurk;
  • 1 of 2 lepels pittige saus;
  • Zout en peper naar smaak;
  • 12 eieren;
  • Scheutje olie.

Je kunt het recept bereiden in een slowcooker of in een frituurpan. Ben je benieuwd naar de bereidingswijze van dit recept? Bekijk dan de onderstaande video. In slechts enkele stappen wordt uitgelegd hoe je dit heerlijke recept bereidt. Het onderstaande filmpje duurt slechts 45 seconden.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook