Dubbel gebakken aardappelen: het eenvoudigste recept ooit!

Ben jij ook zo’n liefhebber van aardappelen, maar wil je weleens iets anders proberen? Dan kunt je dit recept met slecht een ingrediënt proberen!

In Nederland eten we maar al te graag aardappelen. Dit ultieme recept betreft simpelweg een aardappel, maar het wordt op een geheel ander manier bereidt dan zoals je normaal gewend bent. Volgens verscheidene doctoren en voedingsconsulenten is het ook nog eens goed voor je gezondheid. Het kan dus geen kwaad om dit recept eens te proberen.

Ben jij normaal gekookte aardappelen ook zat? Dan is dit misschien wel het recept waar je al lang op wacht! Voor dit recept heb je in principe alleen maar aardappelen nodig, dus misschien kan je direct al aan de slag als je deze al in huis hebt.

Eventueel kun je echter nog wat kruiden of kaas toevoegen aan het aardappelgerecht. Dat zal zorgen voor wat extra smaak en dat is natuurlijk wel zo lekker. Voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk dat je de oven als voorverwarmd op 200 graden Celsius.

Als deze dubbel gebakken aardappelen uit de oven komen, is het echt smullen geblazen. De aardappelen zijn namelijk lekker knapperig en erg lekker.

Ben je al benieuwd naar bereidingswijze? Dan kun je de onderstaande video bekijken. In vijf minuten tijd wordt uitgelegd hoe je het beslag maakt, hoe je de aardappelen bereidt en hoe je het in oven stopt.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook