Dit toetje met bananen moet je eens proberen!

Vind jij het ook zo lekker om een toetje te consumeren na het warme eten? Dan moet je dit heerlijke dessert echt eens proberen.

Dineren is natuurlijk ontzettend fijn. Als je een lekkere warme maaltijd hebt gehad, kun je vervolgens nog een lekker toetje eten. Je kunt natuurlijk een toetje kopen uit de koeling in de supermarkt, maar je kunt ook zelf een lekker dessert bereiden.

Dit heerlijke toetje is echt een aanrader: dat moet je dus eens proberen. Je hebt er gelukkig maar ingrediënten voor nodig en bovendien heb je ook weinig keukenmaterialen nodig. Dat scheelt weer veel afwas voor later.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig (voor zes tot acht toetjes);

  • 2 pakjes Vanille kloppudding van Dr. Oetker;
  • 3 bananen;
  • Karamelsaus;
  • 2 pakjes verse slagroom;
  • Bastognekruimels (koop een een pak Bastogne-koekjes, maal dit fijn en mix het met 70 gram gesmolten boter).

Bereidingswijze

Je kunt dit heerlijke toetje ontzettend gemakkelijk bereiden. Leg als eerst een bastogne-laag in een kopje. Vervolgens leg je hier een laagje vanillepudding op. Daarbovenop kun je drie schijfjes banaan plaatsen. Voeg er nu een laagje slagroom aan toe en gebruik wederom een laagje bastogne-kruimels. Vervolgens begin je weer vooraan en je doet dit net zolang totdat het kopje mooi gevuld is. Zo heb je verschillende lagen én dat ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens erg lekker.

Je kunt het toetje uiteindelijk nog weer garneren met een stukje banaan en wat karamelsaus. Dit recept is echt heerlijk en ontzettend eenvoudig om te maken.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook