Cakebeslag in een ijshoorntje: dit is echt verrukkelijk!

Met behulp van cakebeslag in een ijshoorntje kun je bijzondere cupcakes maken. Dit is echt om te smullen en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Een ijshoorntje zal je normaal gebruiken voor een softijsje. Toch kun je nog veel meer met deze ijshoorntjes. Je kunt namelijk ook heuse ijshoorncakes maken. Het is ontzettend leuk om dit te maken voor op feestjes en de bereidingswijze is bovendien erg eenvoudig. Je hebt hier slechts enkele keukenmaterialen voor nodig.

De benodigde keukenmaterialen

Als je dit recept wilt maken, heb je verscheidene keukenmaterialen nodig. Zo heb je onder andere een oven, een ovenschaal en een aluminiumplaat nodig. Bovendien kan een keukenmachine ook erg handig zijn. Een muffinhouder is bovendien ook gewenst. Kant-en-klare ijshoorntjes kun je bij de groothandel kopen. De overige benodigde ingrediënten en benodigdheden vind je terug in het filmpje hieronder.

Verschillende varianten

Je kunt verscheidene leuke varianten maken. Zo kun je erg kleurrijke varianten maken, maar je kunt ook de standaardkleur aanhouden. Wat je ook doet: het is in ieder geval ontzettend leuk om dit te maken.

Ben jij van plan om dit binnenkort te maken? Dan kun je de onderstaande video bekijken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit recept bereidt. Het onderstaande filmpje duurt slechts drie minuten:

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook