Zo maak je zelf de McWrap van de McDonald’s!

Ben jij ook zo’n liefhebber van de McWrap en wil je deze eigenlijk wel een keertje zelf maken? Het kan met behulp van dit eenvoudige recept.

Liefhebbers van de McDonald’s opgelet: je kunt erg gemakkelijk zelf een McWrap maken. Die heerlijke stukjes krokante kip zijn altijd om te smullen en met dit eenvoudige recept kun je het nu ook zelf maken.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 4 wraps;
  • 4 krokante kipschnitzels;
  • 1 tomaat;
  • 4 handjes ijsbergsla;
  • 4 handjes rucola;
  • 4 plakken cheddar;
  • Peper en zout naar smaak;
  • Mosterdsaus.

Bereidingswijze wrap

Pak een koekenpan en smelt hier een klein klontje boter in. Vervolgens kun je de kipschnitzels hierin bakken. Bak deze aan beide kanten mooi bruin en zorg dat deze gaar worden. Breng de schnitzels op smaak met wat peper en zout. Ondertussen kun je wraps een voor een warm maken in de magnetron. Stop de verschillende wraps circa 30 seconden in de magnetron op 600 Watt.

Vijf minuten voordat de kip klaar is (dus voordat je de kipstukken voor het eerst hebt omgedraaid) kun je een plakje cheddarkaas op het kipschnitzel plaatsen. Op deze manier zal dit een beetje smelten. Smeer hier een beetje mosterdsaus op. Voeg er vervolgens een handje ijsbergsla overheen. Ook kun je een handje rucola toevoegen. Snijd de tomaat nu in kleinere plakjes en verdeel dit ook over de verschillende wraps. Je hoeft nu alleen nog maar de kipschnitzels in reepjes te snijden en deze aan de wraps toe te voegen. Rol de verschillende wraps op en je McWrap is klaar! Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook