Snel afvallen? Probeer het komkommerdieet!

Wil je graag snel afvallen? Kies dan voor het komkommerdieet en val binnen no-time 7 kilo af!

Veel mensen willen wel graag afvallen, maar hebben weinig tijd om te sporten. Ook qua dieet lukt het niet altijd allemaal even goed. Toch is het soms fijn om eens wat aan je lichaam te doen. Met behulp van dit komkommerdieet kan je echter bijzonder snel afvallen. Je kunt daarmee al gauw zo’n zeven tot tien kilogram mee afvallen! Geef jij dit dieet een kans?

Komkommer

Een komkommer is een prima tussendoortje. Er zit namelijk veel water in en het bevat weinig calorieën. De groente bestaat zelfs voor 90 procent uit water! Je eet dus min of meer water en dat kan natuurlijk nooit slecht zijn. Vooral in de zomermaanden is het natuurlijk een erg lekkere snack, omdat het dan ook erg warm is.

Stoelgang

Deze groene vrucht is bovendien goed voor je stoelgang. Een komkommer bevat namelijk water en vezels. Deze combinatie zorgt ervoor dat je prima naar het toilet kunt. Merk je dat je last hebt van obstipatie? En is je stoelgang daardoor vaak hard? Dan kan je ook eens wat vaker een komkommer eten.

Tussendoortje

Komkommer is het perfecte tussendoortje. Deze heerlijke snack is gelukkig niet zo verslavend als chocolade of chips en is erg gezond. Ook als je veel komkommers op een dag eet, is er nog steeds niets aan de hand. Het bevat namelijk dusdanig calorieën dat je er nooit van zult aankomen.

Het komkommerdieet

Wil jij het komkommerdieet ook weleens proberen? Dan kan je het onderstaande schema gebruiken. Dit schema is voor tien weken, dus je zult wel even moeten doorbijten.

Ontbijt: Komkommersalade met een yoghurtdressing en twee gekookte eieren.

Tussendoortje: Ongezouten noten met een stukje fruit.

Lunch: Bruinbrood (geroosterd, een sneetje) met komkommersalade met ui, paprika en eventueel andere groenten.

Tussendoortje: Een komkommershake, bestaande uit een komkommer, een appel en een handje spinazie. Dat kan je simpelweg in de blender stoppen en mixen maar.

Diner: Mager vlees, zoals bijvoorbeeld kip- of kalkoenfilet met groenten.

Avondsnack: Fruit.

Natuurlijk kan je wel een beetje variëren met de verschillende soorten fruit, maar de komkommer zal je echt moeten blijven volhouden!

Ga jij dit komkommerdieet ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook