Mini-hotdogs: de ideale snack voor iedere gelegenheid

Ben jij ook zo’n liefhebber van tussendoortjes die je ontzettend gemakkelijk kunt bereiden? Dan kun je deze mini-hotdogs eens maken!

Lekkere en simpele gerechten: wie houdt er nou niet van? Dit kleine gerechtje is ook ontzettend gemakkelijk gemakkelijk om te maken. Je hebt er bovendien slechts drie ingrediënten voor nodig. Vervolgens kun je al aan de slag!

Het is natuurlijk altijd leuk om tijdens een feestje iets op tafel te zetten wat je zelf hebt gemaakt. Als je iets zelf wilt maken dan is dit absoluut een goede keuze. Zijn er nog mini-hotdogs over na het feestje? Dan kun je je snacks nog twee dagen in de koelkast bewaren.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • Hotdogs;
  • Kaas of cheddar;
  • Bladerdeeg.

Bereidingswijze mini-hotdogs

Je kunt dit recept ontzettend eenvoudig bereiden. Pak als eerste een vierkant stuk bladerdeeg en plaats hier een plakje kaas op. Stop de hotdog er vervolgens in en rol het bladerdeeg op. Vervolgens kun je het rolletje in drie (gelijke) stukken snijden. Je kunt dit proces net zo lang herhalen totdat de hotdogs op zijn. Vervolgens kun je er een bakplaat bij pakken met een flink stuk bakpapier. Plaats de rolletjes hierop en stel de oven in op 220 graden Celsius. De hotdogs mogen er vervolgens 15 minuten in.

Nadien hoef je het alleen nog maar tien minuutjes te laten afkoelen. Vervolgens kun je de snacks op tafel zetten. Eventueel kun je er nog wat sausjes bij serveren. Hierbij kun je denken aan onder andere curry of mosterd. Dat maakt het natuurlijk nog extra lekker.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook