Pastataart: ken jij het al? Het is om te smullen!

Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar het is ontzettend lekker: pastataart. Dit is erg gemakkelijk om te maken en het is ontzettend lekker.

Veel mensen eten iedere week wel een lekker bordje pasta. Het is bijzonder gemakkelijk om te maken en het is ook erg lekker. Ook sporters mogen graag pasta eten. Het is namelijk ook gezond.

Als je steeds weer dezelfde pasta eet, kan dat echter wel een beetje gaan vervelen. Gelukkig kun je daar iets tegen doen! Je kunt namelijk dit heerlijke recept eens proberen. Dit betreft namelijk een pastataart en dat is bijzonder lekker. Ook dit is gemakkelijk om te maken en het is eens iets compleet anders dan normaal. Daarom is het ook erg leuk om dit eens te proberen.

Het recept is allesbehalve ingewikkeld, dus je hoeft geen ster in de keuken te zijn. De hobbykok kan hier ook prima mee uit de voeten.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • Gehakt;
  • Pasta (penne);
  • Ui;
  • Knoflook;
  • Italiaanse kruiden;
  • Zout en peper naar smaak.

Bereidingswijze pastataart

Dit recept is bijzonder eenvoudig om te bereiden. Je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig én ook de hobbykok kan hiermee aan de slag. Zorg ervoor dat je als eerst het gehakt bakt. Voeg hier de gesnipperde uien ook aan toe. Bak het geheel totdat het gaar is. Ook kun je wat Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak toevoegen. Kook de penne vervolgens in zo’n zes minuten en voeg er tomatensaus aan toe. Zorg ervoor dat er geen stukken tomaat meer in zitten.

Vervolgens kun je een laagje saus in de taartvorm gieten. Je kunt de penne rechtop in de taartvorm zetten. Giet de rest van de saus over de penne heen en werk het tot slot af met een beetje geraspte kaas.

Zorg er nu voor dat je de oven voorverwarmd op 200 graden Celsous. Plaats de pastataart in de oven voor een half uurtje. Vervolgens krijg je een heerlijk resultaat! Smullen maar.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook