De ideale snack: gevulde eieren met kaas en krokante spekjes

Wil jij graag een originele snack maken bij de volgende verjaardag? Dan moet je deze snack van eieren met kaas en krokante spekjes echt eens maken.

Eieren zijn ontzettend lekker. Je kunt er ook eindeloos mee variëren als het gaat om traktaties op een verjaardag. Er zijn eenvoudige recepten, zoals ei met een toefje mayonaise, maar er zijn ook complexere recepten. Het is altijd leuk als je een origineel recept verzint. Vooral de combinatie tussen spek en kaas is natuurlijk erg lekker.

Bereidingswijze gevulde eieren met kaas en krokante spekjes

Deze heerlijke snack kun je ontzettend gemakkelijk bereiden. Kook de eieren zo’n acht minuutjes totdat deze hardgekookt zijn. Lepel het eigeel vervolgens uit het eiwit en plaats dit in een kom. Voeg de zure room, bieslook, spekjes en kaas toe en roer het geheel goed door elkaar. Houd wat bieslook en spekjes over om te garneren. Voeg ook wat peper en zout toe naar smaak.

Plaats vervolgens een plastic zakje in een mok en lepel het eimengsel hierin. Maak het zakje dicht en knip een gaatje in de hoekjes. Knijp het eigeel vervolgens terug in het eiwit. Je kunt het tot slot nog garneren met een aantal stukjes spek en bieslook. Vervolgens kun je het recept serveren. Smullen maar!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook