Dit wonderdrankje reinigt elke dag grondig jouw darmen

Overdag eet en drink je van alles. Wil je je darmen aan het einde van de dag weleens goed reinigen? Probeer dan dit wonderdrankje!

Gedurende de dag drink en eet je van alles. Dat is natuurlijk ook hard nodig, maar niet alle dingen zullen gezond zijn. Aan het einde van de dag zit je vol met allerlei etenswaren en het is dan wel zo fijn als je jezelf vanbinnen kunt reinigen.

In je de darmen zitten allerlei voedingsmiddelen. Onder andere resten van van rijst, brood, vlees en pasta zijn hier aanwezig én dat zijn niet erg bijzonder gemakkelijke voedingsmiddelen om te verteren. Daardoor kan je last krijgen van een opgeblazen gevoel. Voldoende water drinken en gezonde dingen eten helpt dit tegen te gaan. Toch is het niet altijd voldoende.

Sommige darmen hebben namelijk enigszins moeite met het verwerken van bepaald voedsel. Als je dan op bed gaat liggen, voelt het soms alsof je een baksteen hebt opgegeten. In de ochtenduren kun je vaak ook niet naar de wc en dat voelt gewoon zeer onprettig. Niemand wil een harde en dikke buik, maar gelukkig kun je dit nu ook ontzettend eenvoudig voorkomen. Je kunt namelijk een natuurlijk wondermiddeltje maken.

Als je buikvet wilt voorkomen is het belangrijk dat je gezond voedsel eet. Eet weinig suikers en weinig vet voedsel en beweeg regelmatig. Daarmee ga je in ieder geval al de goede kant op.

Je darmen zitten na een lange dag vol met allerlei onverteerd voedsel. Dat zorgt ervoor dat je met een onprettig gevoel in bed gaan liggen. Voornamelijk dat zware gevoel in je buik is erg vervelend. Ben je daar ook echt zat van? Maak dan dit wonderdrankje!

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 citroen;
  • 1 handvol verse peterselie;
  • 1 theelepel kaneelpoeder;
  • 1 eetlepel verse geraspte gember
  • 1 theelepel azijn;
  • 100 ml kefir;
  • 1 eetlepel lijnzaadolie.

Bereidingswijze

Je kunt dit wonderdrankje ontzettend eenvoudig bereiden. Voeg alle ingrediënten simpelweg toe aan de blender en meng dit totdat er een glad mengsel ontstaat. Voordat je gaat slapen kun je een glas opdrinken. De krachtige ingrediënten zullen direct effect hebben. Je voelt je niet alleen lichter, maar je wordt ook nog eens slanker en bovendien zijn je darmen weer lekker schoon.

Ga jij dit wonderdrankje binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook