Eetbare shotglaasjes maken? Probeer dit recept!

Ben jij ook zo’n liefhebber van een shotje drank? Dan kun je nu eetbare shotglaasjes maken met behulp van dit toffe recept.

Ga jij binnenkort een leuk feestje geven? Dan is dit recept ontzettend leuk om te maken. Je kunt namelijk marshmallows omtoveren tot heuse eetbare shotglaasjes! Daar heb je alleen maar marshmallows en een vuurtje voor nodig. Het is ontzettend gemakkelijk om te maken en het is erg lekker.

Gelukkig heb je vrijwel niets nodig voor dit recept. Dat maakt het ook nog eens erg goedkoop. In eerste instantie ziet het er misschien niet erg lekker uit, maar dat is het zeker wel. Dit worden wellicht wel de lekkerste shotjes ooit!

Het is wel belangrijk dat je de marshmallows niet te lang boven het vuur houdt. Als dat gebeurt, kan het zijn dat deze te zwart worden. Dat wil je natuurlijk niet. De smaak wordt namelijk ook veel minder. De marshmallows kun je vullen met een drankje naar keuze. Baileys of Amarula zijn vooral lekker.

Ben je benieuwd hoe je dit recept bereidt? Bekijk dan de onderstaande video! Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze eetbare shotglaasjes maakt!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook