Drie eieren met kwark: het perfecte afslankrecept

Wil je graag afvallen, maar wil je nog wel lekker eten én de nodige koolhydraten binnenkrijgen? Dan moet je dit recept echt eens proberen.

Iedereen heeft koolhydraten nodig. Immers krijg je daar energie van. Je hebt er gelukkig niet zoveel nodig, want het kan er namelijk ook voor zorgen dat je flink aankomt. Met behulp van dit heerlijke recept kun je een lekkere sandwich maken zonder dat je daarvan aankomt! Zoals gezegd is het recept ook écht lekker, dus proberen maar!

Dit perfecte broodje is ideaal voor iedereen die op dieet is. Je vergroot de kans bovendien dat je afvalt. Dit broodje is overigens niet alleen lekker als lunch of als tussendoortje, maar ook kun je dit heerlijke broodje serveren op feestjes.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 3 eierdooiers;
  • 3 eetlepels magere kwark (of roomkaas);
  • ½ theelepel bakpoeder;
  • 1 snufje zoetstof (zoals bijvoorbeeld stevia).

Bereidingswijze

Je kunt dit recept ontzettend gemakkelijk bereiden met behulp van slechts enkele keukenmaterialen. Jijzelf zult het lekker vinden, maar ook eventuele gasten zullen er absoluut van gaan smullen. Ben je benieuwd hoe je dit afslankende recept maakt? Dan kun je de onderstaande video bekijken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het recept bereidt.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook