Zelf de kruidenroomkaas van La Place maken? Probeer dit recept!

Ben jij ook zo’n liefhebber van de kruidenroomkaas van La Place? Dan kun je deze heerlijke kruidenroomkaas nu ook zelf maken met behulp van dit recept.

La Place is helaas uit sommige grote steden verdwenen. In dit goede restaurant hebben zij een ontzettend lekkere roomkaas. Is het restaurant ook uit jouw (dichtstbijzijnde) stad verdwenen? Dan kun je gelukkig nog wel van deze overheerlijke roomkaas genieten! Maak het simpelweg gewoon zelf.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 120 gram roomkaas;
  • 15 gram crème fraîche;
  • 15 gram bieslook;
  • 5 gram peterselie;
  • 30 gram Romaanse sla;
  • Fijngemalen peperkorrels;
  • 2 pistoletjes.

Bereidingswijze kruidenkaas

Voeg als eerste de roomkaas toe aan een kom. Je kunt ook de fijngemalen peperkorrels alvast toevoegen. Meng het geheel door elkaar met behulp van een spatel en zorg ervoor dat de roomkaas goed zacht wordt. Pak vervolgens een lepel en voeg de crème fraîche hieraan toe. Roer het mengel wederom door elkaar.

Je kunt vervolgens de bieslook en peterselie in kleine stukjes snijden. Pak circa de helft van beide ingrediënten en voeg dit vervolgens toe aan de roomkaas. Snijd tot slot nog de Romaanse sla in kleinere reepjes en snij een pistoletje open. Verdeel het mengsel en de sla over het pistoletje. Tot slot kun je nog wat stukjes bieslook toevoegen aan het geheel. Je kunt nu genieten van een heerlijk pistoletje!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook