Dit moet wel de grootste Ferrero Rocher ter wereld zijn

De Ferrero Rocher is een heerlijk luxueus chocolaatje, welke erg duur is in verhouding met andere chocoladeproducten. Deze vrouw maakt het chocolaatje na, maar dan wel in een reuzevariant.

De Ferrero Rocher is een duur, maar wel een erg lekker chocolaatje. Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als je de chocolaatjes na kunt maken. Gelukkig is daar nu een recept voor én niet zomaar eentje.

Je kunt namelijk ook zelf je eigen mega Ferrero Rocher maken in de vorm van een cupcake! Deze enorme cupcake zal je wel moeten aansnijden met een mes, want je kunt dit niet eten als een normaal chocolaatje. Ben je al benieuwd geraakt naar dit enorme exemplaar van het heerlijke chocolaatje? Bekijk dan de onderstaande video.

In het onderstaande filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het recept kunt bereiden. Dit filmpje duurt wel acht minuten, maar de uitleg is ook briljant!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden, familie en chocoladeliefhebbers.

Anderen lazen ook