Je eigen chocolade lavadessert maken? Probeer dit recept!

Wil je graag een bijzonder dessert maken? Dan kun je deze heerlijke chocolade lavadessert maken!

Chocolade is een product waar veel mensen van houden. Natuurlijk is het niet de meest gezonde keuze, maar het is wel ontzettend lekker. Zo nu en dan kan het dan ook geen kwaad om deze lekkernij te eten.

Deze chocolade lavadessert is ontzettend lekker. Van oorsprong is het een Frans recept en de combinatie van ijs en chocolade maakt het erg magisch.

In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit heerlijke recept bereidt. Er wordt onder andere uitgelegd hoe je het dessert laat smelten, waardoor er een soort lava-effect ontstaat. In de video gebruikt men vanille-ijs, maar je kunt daar natuurlijk ook zelf nog mee variëren. Zo kun je helemaal zelf kiezen wat jij lekker vindt en daarmee kun je het recept je eigen maken!

Ben je benieuwd geraakt naar dit recept? Bekijk dan de onderstaande video!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook