Zo hoor je sushi te eten

Sushi is in de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Echter eten veel mensen het niet zoals het hoort.

Veel mensen zijn dol op sushi. Het wordt steeds meer gegeten in Nederland. Er komen ook steeds meer sushi-restaurants in het land. Hoe eet je deze lekkernij nu precies? Misschien eet jij het wel helemaal verkeerd!

Eet jij ook altijd met de sushi-stokjes? En lukt het jou ook niet helemaal? Of ben je er inmiddels al best wel een ster in geworden? Dan is het nog de vraag of je het ook goed eet.

Volgens de sushi-kok uit de onderstaande video mag je sushi namelijk ook gewoon met je handen eten. Dat is in ieder geval een alternatief voor de mensen die niet houden van de stokjes.

Hij heeft het in dit geval echter wel over de sushi-rolletjes. De gember hoor je eigenlijk ook niet te combineren met de sushi of sojasaus. Daarmee hoor je namelijk de smaak te neutraliseren. Veel mensen eten sushi dus niet zoals het hoort.

Gelukkig legt deze sushi-expert alles uit in de onderstaande video! Je leert onder andere hoe je sushi hoort te eten, wanneer je gember gebruikt en hoe je de sushi kunt dippen in de sojasaus. Dit filmpje is ideaal voor iedere sushi-liefhebber!

Ken jij ook liefhebbers van sushi? Deel dit artikel dan met hen op social media met vrienden en familie!

Anderen lazen ook