Knakworstjes met bladerdeeg – wat een heerlijke snack!

Wil je vanavond een andere snack proberen? Probeer dan eens knakworstjes met bladerdeeg.

Wil je vanavond eens een andere snack op tafel zetten? Dan moet je dit recept echt eens proberen: knakworstjes met bladerdeeg.

Vooral gedurende de koudere maanden is dit echt een lekkere snack. Je hebt er wel een oven voor nodig, maar je kunt het recept ook erg gemakkelijk maken. De ingrediënten kun je allemaal bij de lokale supermarkt kopen.

Je gasten zullen dit niet recept niet alleen verrassend vinden, maar ook nog eens erg lekker!

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • Twee pakken bladerdeeg;
  • Drie blikken knakworstjes.

Bereidingswijze knakworstjes met bladerdeeg

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voorverwarm daarom eerst de oven op 200 graden Celsius. Plaats vervolgens het bladerdeeg op het keukenblad. Snijd dit in smalle stroken. Zorg ervoor dat het zowel horizontaal als verticaal ligt. Op die manier zullen er kleine vierkantjes ontstaan.

Snijd vervolgens de knakworsten in kleinere stukjes en rol deze in het bladerdeeg. In totaal kun je met drie blikken knakworstjes en twee pakken bladerdeeg circa zestig stuks maken.

Je hoeft het vervolgens alleen nog maar in de oven te stoppen. Plaats het circa twaalf tot vijftien minuten in de oven en smullen maar!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens? Deel dit recept dan op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook