Wil je een heerlijke variatie op de ‘gewone’ pannenkoeken maken? Probeer dit recept!

De ‘gewone’ pannenkoeken zijn natuurlijk al erg lekker. Deze variant is ook zeker een aanrader.

Pannenkoeken zijn ontzettend lekker als avondmaaltijd, maar ook als ontbijt. Soms is het ook leuk om eens een variatie te proberen op de ‘gewone’ pannenkoeken.

Als je houdt van pannenkoeken én zoetigheid, moet je dit recept echt eens proberen. Als je deze kleine varianten ziet, lijken het net eierkoeken. Eerlijk gezegd heeft het er ook wel iets van weg.

Deze pannenkoeken zijn namelijk iets dikker dan de gewone variant, maar zijn wel een stuk kleiner. De variant is lekker zacht en heerlijk van smaak. De bereiding zal iets langer duren dan de gewone variant, maar dat is het wachten natuurlijk ook zeker waard.

Je kunt het recept natuurlijk als ontbijt proberen, maar ook als lunch of als avondeten.

Het beste van dit verhaal: je hebt ook geen oven nodig. Je kunt het gemakkelijk bereiden in de pan, net als de gewone pannenkoeken.

Bekijk de onderstaande video maar eens. In iets meer dan vier minuten tijd wordt getoond hoe je deze variant kunt maken.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie!

Anderen lazen ook