De KitKat croissant – deze snack moet je eens proberen!

Je kunt het recept bereiden met slechts twee ingrediënten, een oven en een bakplaat. Eenvoudiger kan haast niet!

Het internet staat vol met bijzondere recepten en dat is er ook zo eentje! Het is namelijk een KitKat croissant en het is om te smullen.

Als je dus een keer een ander ontbijt wilt proberen, is deze variant zeker een aanrader. Het is erg gemakkelijk om te maken met behulp van een combioven. Daarnaast is het ook nog eens erg lekker én dat is natuurlijk ook erg belangrijk aan dit recept.

Als chocoladeliefhebber zal je ongetwijfeld gaan smullen van deze croissants. Het enige wat je nodig hebt is croissantdeeg, een bakplaat een oven én de KitKat repen uiteraard. Met behulp van de onderstaande video kun je dit recept gemakkelijk en snel maken. De video duurt slechts 41 seconden en je weet dan direct hoe je dit recept kunt bereiden. Wanneer ga jij het eens proberen? We zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt!

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie!

Anderen lazen ook