Je tosti-ijzer schoonmaken? Probeer het met behulp van dit trucje!

Het schoonmaken van je tosti-ijzer was nog nooit zo gemakkelijk

Vrijwel iedereen heeft wel een tosti-ijzer in huis. Je kunt er van alles lekkers in maken, maar het schoonmaken is altijd een hels karwei!

Tosti’s worden vaak gegeten tijdens de lunch of als tussendoortje. Het nadeel van die tosti-ijzers is echter dat het moeilijk schoon te maken is. Op den duur kan je haast bijna een nieuwe kopen, omdat het schoonmaken gewoonweg erg lastig is.

Gelukkig is er een handige schoonmaaktip die je kunt toepassen op dit bijzondere apparaat. Je zult merken dat je binnenkort weer een écht glimmende tosti-ijzer hebt!

Het trucje is ook nog eens erg simpel. Haal als eerste de stekker uit het stopcontact, nadat je het apparaat hebt gebruikt. Plaats er direct drie tot vier vellen servetten op. Leg vervolgens een aantal droge servetten op het apparaat. Vouw het goed dubbel en maak deze vervolgens ook nat. Als je vellen op de bakplaat wilt leggen, kun je deze eerst uit elkaar vouwen. Je kunt de natte vellen dan onderaan leggen en het apparaat vervolgens sluiten.

Ondertussen kun je je tosti opeten die je hiervoor hebt gemaakt. Na een uur kun je het apparaat weer openmaken. Je zult direct merken dat alle viezigheid inmiddels in de servetten is getrokken. Je kunt de servetjes eruit halen en er nog een doekje overheen halen. Het resultaat? Je tosti-ijzer is weer helemaal schoon!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook