Je eigen toetje maken? Probeer deze heerlijke bananenpudding!

Je hebt slechts enkele ingrediënten nodig! Wel heb je veel geduld nodig – maar het resultaat is het waard.

Deze puddingrol is ontzettend gemakkelijk om te maken en is ook nog eens erg lekker! Het is bovendien ook nog eens een lust voor het oog.

Wil je eens je eigen toetje maken? Probeer dan dit recept eens!

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 600 ml melk;
  • 12 lange vingers;
  • 40 gram suiker;
  • 1 pakje puddingpoeder;
  • 1 banaan;
  • Eventueel slagroom en cacaopoeder als decoratie.

 Bereidingswijze

Zoals gezegd is dit toetje ontzettend gemakkelijk om te maken. Dompel als eerste de lange vingers in 100 ml melk. Leg deze vervolgens in rijtjes tussen twee lagen huishoudfolie. Vervolgens kun je de lange vingers circa vier uur in de koelkast bewaren. Nadien kun je 500 milliliter verse melk verhitten. Tijdens het koken kun je puddingpoeder en de suiker toevoegen aan het pannetje. De bereidingswijze van de pudding kun je tevens vinden op de achterkant van het doosje.

De lange vingers kun je vervolgens bestrijken met de afgekoelde pudding. Schil vervolgens de banaan en leg deze overdwars op het onderste gedeelte van de koekjes. Met behulp van de huishoudfolie kun je het geheel nu voorzicht oprollen. Je kunt het geheel nu wederom in de koelkast bewaren, ditmaal voor een uurtje. Nadien kun je de folie verwijderen en het eventueel nog garneren met cacaopoeder en slagroom.

Als je wilt, kun je ook de onderstaande video bekijken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit heerlijke toetje bereidt. Het kost de nodige tijd, maar het is wel ontzettend leuk om te maken.

Ga jij dit recept binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook