Meng deze artikelen door elkaar en je zult nooit meer last hebben van maagproblemen

Ook last van maagproblemen voor het slapengaan? Probeer dan dit recept eens!

Veel mensen hebben last van maagklachten als zij naar bed gaan. Als jij daar ook last van hebt, kan je dit recept eens proberen.

De oorzaak is simpel: een zware maaltijd in combinatie met een slechte vertering kan zorgen voor maagzuurproblemen. Het is dan vaak lastig om in slaap te komen.

Gelukkig is er een oplossing! Met behulp van dit drankje slaap jij als een roos. Je kunt het gemakkelijk bereiden en het kost vrijwel niets.

Het recept is een combinatie van kurkuma, gember en kokosmelk. Als je de ingrediënten samenvoegt, krijg je een drankje dat je maagklachten zullen doen afnemen. Daarnaast verbetert dit wondermiddeltje je spijsvertering.

Wat heb je nodig?

Voor dit wondermiddeltje heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 2 kopjes kokosmelk;
  • 3 plakjes gesneden gember of 1 theelepel gemberpoeder;
  • 1 theelepel kurkuma;
  • 1 eetlepel biologische honing;
  • ¼ gemalen theelepel zwarte peper.

Bereidingswijze

Je kunt dit recept ontzettend gemakkelijk bereiden. Je kunt alle ingrediënten, behalve de honing, simpelweg toevoegen in een grote kom. Meng het geheel en roer het echt goed door elkaar. Giet het vervolgens in een pan en het laat het circa vijf minuten koken op een laag vuurtje. Voeg op het einde ook de honing nog toe aan het geheel.

Je kunt dit drankje nu rustig opdrinken voordat je gaat slapen. Je zult al gauw merken dat je geen last meer hebt van maagklachten, voordat je gaat slapen.

Vind jij dit ook een nuttig recept? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook