Op een unieke manier een ei koken? Het kan!

Hou jij ook zo van gekookte eieren? Lees dan gerust verder.

Iedereen weet wel hoe je een ei moet koken. Dat kan in een pannetje met water op het fornuis, maar ook in een eikoker. Echter zijn er ook nog andere manieren hoe je een ei kunt bereiden. De meeste chefkoks doen het op de onderstaande manier.

Met behulp van een plastic zak, de mouw van een shirt en een zaklamp kun je het proces voltooien. Hiermee kun je de dooieren en het eiwit gemakkelijk mengen zonder schaal te breken. Op die manier maak je een gekookt ei dat er ontzettend leuk uitziet. Als je nog een oud shirt hebt liggen, is het zeker leuk om dit te maken.

Bekijk de onderstaande video als je nieuwsgierig bent geworden!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook