Wat je allemaal wel niet met melk en chocolade kunt doen! Zo simpel!

Soms wil je wel gewoon even iets lekkers snacken na een lange en vermoeiende dag. Iets met chocolade bijvoorbeeld. Je zal dan altijd zien dat er niets lekkers met chocolade te vinden is. Of het duurt veel te lang om het te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het bakken van een brownie of een chocoladekoekje. Het duurt alleen al twintig minuten om de overn voor te verwarmen. En dan moet het bakken nog beginnen! Dat duurt zomaar nog een keer 20 minuten. Driekwartier wachten tot je eindelijk kunt eten is natuurlijk geen optie.

Dit recept lost echter al je wachtproblemen op. Je moet het echt eens proberen. Het is ook lekker met kerst bijvoorbeeld.

chocolade-verwennerij

Wil je even niet lang wachten, neem dan deze shortcut om snel je doel te bereiken en je lekkere trek te stillen! Je hebt er niet veel voor nodig. Een paar simpele ingrediënten en een magnetron is genoeg. Kijk naar de video om te zien wat er nodig is!

Wil jij dit recept ook proberen? Laat dan weten wat je ervan vond. Deel het bovendien met iedereen die je kent op Facebook!

Anderen lazen ook